Διαμαρτύρονται και οργανώνονται οι Τρικαλινοί “ντελιβεράδες” Reviewed by Momizat on . Σκληρά εργαζόμενοι οι λεγόμενοι «ντελιβεράδες» με υποασφαλισμένη εργασία ενώ τα μεροκάματα κυμαίνονται από 3 εως 3,5 ευρώ την ώρα.  Εκ περιτροπής εργα Σκληρά εργαζόμενοι οι λεγόμενοι «ντελιβεράδες» με υποασφαλισμένη εργασία ενώ τα μεροκάματα κυμαίνονται από 3 εως 3,5 ευρώ την ώρα.  Εκ περιτροπής εργα Rating: 0

Διαμαρτύρονται και οργανώνονται οι Τρικαλινοί “ντελιβεράδες”

Διαμαρτύρονται και οργανώνονται οι Τρικαλινοί “ντελιβεράδες”

Σκληρά εργαζόμενοι οι λεγόμενοι «ντελιβεράδες» με υποασφαλισμένη εργασία ενώ τα μεροκάματα κυμαίνονται από 3 εως 3,5 ευρώ την ώρα.

 Εκ περιτροπής εργασία, απολύσεις , μειωμένοι μισθοί αναστολή εργασίας κλπ! 

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι συνθήκες που επικρατούν και οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα επαγγέλματα [υπάλληλοι κούριερ, ντελιβεράδες και εξωτερικών εργασιών] προχώρησαν στη σύσταση της πρώτης ομάδας στο διαδίκτυο ενώ τα επόμενα βήματα είναι η σύσταση διοικούσας επιτροπής και η ανάληψη δράσεων διαμαρτυρίας.

Σχόλια (1)

  • Chris

    Οι διανομείς είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους και πολύ απαραίτητοι πλέον. Καιρός είναι να οργανωθούν , να κάνουν σωματείο και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους !

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή