Διαμορφώνεται το εκλογικό τοπίο στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Νέα δεδομένα θέτει στην Καλαμπάκα ο συνδυασμός του Β. Μπουτίνα. Όπως έγινε γνωστό, συνεδρίασε προ ημερών η δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Ενεργοί πολίτες – Ισχυ Νέα δεδομένα θέτει στην Καλαμπάκα ο συνδυασμός του Β. Μπουτίνα. Όπως έγινε γνωστό, συνεδρίασε προ ημερών η δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Ενεργοί πολίτες – Ισχυ Rating: 0

Διαμορφώνεται το εκλογικό τοπίο στην Καλαμπάκα

Διαμορφώνεται το εκλογικό τοπίο στην Καλαμπάκα

Νέα δεδομένα θέτει στην Καλαμπάκα ο συνδυασμός του Β. Μπουτίνα. Όπως έγινε γνωστό, συνεδρίασε προ ημερών η δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Ενεργοί πολίτες – Ισχυρός δήμος» και συζήτησε τα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αποφασίστηκε η συνέχιση της παρουσίας του στα κοινά, με την εκ νέου κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο τέως Δήμαρχος ζήτησε τη δέσμευση όλων των εκλεγμένων συνεργατών του, ώστε να στηρίξουν όποιον υποψήφιο αναδειχθεί. Από τι; Από τις συζητήσεις που θα γίνουν με μέλη και φίλους της δημοτικής ομάδας, νυν ή παλιότερους συμβούλους.

Η πρώτη από αυτές, έγινε με τον επί μακρόν συνεργάτη τού κ. Μπουτίνα, τον κ. Σινάνη, ο οποίος, κατά πώς φαίνεται, ζήτησε να είναι αυτός υποψήφιος Δήμαρχος. Δεν αποφασίστηκε κάτι άμεσα, αλλά αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (27 Ιανουαρίου), σε συνάντηση των μελών της ομάδας και του ψηφοδελτίου των προηγούμενων εκλογών.

Αυτό, στην πράξη σημαίνει ότι ο κ. Σινάνης βάζει πλώρη για να έχει τη στήριξη Μπουτίνα, ο οποίος προφανώς αποσύρεται. Αλλά, βεβαίως, υπάρχει και το ζητούμενο με την κάθοδο του Γ. Μπουφίδη. Ενώ, μετά και τη συμμετοχή της «Δημιουργικής – Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών», αλλάζουν οι όροι, αφού αποκτά δυναμική στον χώρο της αριστεράς και κεντροαριστεράς,

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή