Διανομή ντομάτας στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Φαρκαδόνας, πραγματοποιεί από σήμερα και για τις επόμενες μέρες διανομή ντομάτας στους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συ Ο Δήμος Φαρκαδόνας, πραγματοποιεί από σήμερα και για τις επόμενες μέρες διανομή ντομάτας στους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συ Rating: 0

Διανομή ντομάτας στη Φαρκαδόνα

Διανομή ντομάτας στη Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, πραγματοποιεί από σήμερα και για τις επόμενες μέρες διανομή ντομάτας στους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Φαρκαδόνας με το ΑΜΚΑ του αιτούντα, την ταυτότητα και την αίτησή τους, να παραλάβουν τo προϊόν από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, εκτός από την έδρα του Δήμου όπου η διανομή θα γίνει από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας την Τρίτη 07/06/2016 και ώρες 11:00 – 14:30.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433350011 – 2433023086.
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο, ευχαριστούν τον κ. Αχιλλέα Λιούτα για την ευγενική προσφορά 2.800 κιλών ντομάτας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή