Διανομή ροδάκινων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Reviewed by Momizat on . Πώς μπορεί η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάσει τους τρικαλινούς – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου; Με τη διανομή 4.100 κιλών ροδακίνων, τα οποία Πώς μπορεί η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάσει τους τρικαλινούς – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου; Με τη διανομή 4.100 κιλών ροδακίνων, τα οποία Rating: 0

Διανομή ροδάκινων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διανομή ροδάκινων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πώς μπορεί η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάσει τους τρικαλινούς – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου; Με τη διανομή 4.100 κιλών ροδακίνων, τα οποία μοιράστηκαν σε 450 οικογένειες. Η διανομή αφορούσε σε ποσότητα που δεν εξήχθη τελικώς στη Ρωσία, και η οποία, κατόπιν πρωτοβουλίας των υπηρεσιών της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, περιήλθαν στον Δήμο. Μετά τις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών, σήμερα το πρωί, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Αναστασίου, ειδοποιήθηκαν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να παραλάβουν τις συσκευασίες, οι οποίες αναλογούσαν σε περίπου 9 κιλά σε κάθε δικαιούχο. Ο κ. Αναστασίου, επίσης, επισκέφθηκε με τον προϊστάμενο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γ. Χαρίση, τις αποθήκες του Δήμου στα Σαράγια, όπου γινόταν η παράδοση – παραλαβή των συσκευασιών.
Ενημερώθηκε για την όλη διαδικασία, δηλώνοντας εμφανώς ικανοποιημένος από το ότι οι τρικαλινοί δικαιούχοι προμηθεύτηκαν δωρεάν τις ποσότητες των ελληνικών ροδάκινων.

rodakina-pant1rodakina-pant2rodakina_pant3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή