Διανομή τροφίμων στους τρικαλινούς πολύτεκνους Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, θα γίνει η διανομή προϊόντων και συγκεκριμένα μ Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, θα γίνει η διανομή προϊόντων και συγκεκριμένα μ Rating: 0

Διανομή τροφίμων στους τρικαλινούς πολύτεκνους

Διανομή τροφίμων στους τρικαλινούς πολύτεκνους

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, θα γίνει η διανομή προϊόντων και συγκεκριμένα μακαρόνια και κεφαλογραβιέρα στους πολύτεκνους μέλη του Συλλόγου,  που είναι δικαιούχοι στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων 2013.

Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη της πολυτεκνικής κάρτας (θεωρημένη για το 2013) και της αστυνομική τους ταυτότητας από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην αποθήκη του Συλλόγου που βρίσκεται στη Νέα Ζωαγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Πολυτέκνων και στο τηλέφωνο 2431027370.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή