Διαρρήκτης …εραστής Reviewed by Momizat on . Πρόσφατα η αστυνομία στη Λάρισα έπιασε έναν διαρρήκτη αυτοκινήτων ο οποίος είχε σημειώσει εντυπωσιακή δράση, καθώς ξάφριζε το εσωτερικό των ΙΧ χωρίς να αφήνει ί Πρόσφατα η αστυνομία στη Λάρισα έπιασε έναν διαρρήκτη αυτοκινήτων ο οποίος είχε σημειώσει εντυπωσιακή δράση, καθώς ξάφριζε το εσωτερικό των ΙΧ χωρίς να αφήνει ί Rating: 0

Διαρρήκτης …εραστής

Διαρρήκτης …εραστής

Πρόσφατα η αστυνομία στη Λάρισα έπιασε έναν διαρρήκτη αυτοκινήτων ο οποίος είχε σημειώσει εντυπωσιακή δράση, καθώς ξάφριζε το εσωτερικό των ΙΧ χωρίς να αφήνει ίχνη διάρρηξης.

«Τι εργαλείο χρησιμοποιούσες για να ανοίγεις τις πόρτες;» τον ρώτησαν στην Ασφάλεια.

«Κανένα εργαλείο», ήταν η απάντησή του στους έκπληκτους αστυνομικούς.«Πλησιάζαμε με μια φίλη μου τα διπλοπαρκαρισμένα αμάξια σε κεντρικούς δρόμους. Εκείνη με αγκάλιαζε ενώ εγώ, με πλάτη στην πόρτα του οδηγού, έφερνα το χέρι στο χερούλι. Αν η πόρτα άνοιγε η δουλειά πλέον ήταν εύκολη. Οι περισσότεροι που μας έβλεπαν νόμιζαν ότι ήμασταν ένα ζευγάρι που απλώς χαριεντίζονταν δημοσίως…»!

Όπως παραδέχτηκε ο… μαέστρος, περίπου τρία στα δέκα αυτοκίνητα ήταν ξεκλείδωτα και μάλιστα σε αρκετά από αυτά τα κλειδιά ήταν στη θέση τους!

Δεν νομίζουμε να χρειάζεται σχόλιο για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων…

Kosmolarisa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή