"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Διαστημικό ματς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο (4-4)!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενα… διαστημικό παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Βόλο που τελείωσε με σκορ 4-4 και σίγουρα βάζει γερή υποψηφιότητα για να είναι το παιχνίδι της χρονιάς!

 Συγκλονιστική όμως ήταν και η ανατροπή που έκανε η ομάδα της Θεσσαλίας που ενώ έχανε με σκορ 4-1, κατόρθωσε να “φέρει τούμπα” τα δεδομένα και να ισοφαρίσει.

Η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε με τον Τομ Βαν Βερτ στο 13ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με αυτογκόλ του Γκρίλο στο 24ο, για να πάρει προβάδισμα στο 30ο λεπτό με τον Κπόμπ. Ακολούθησε το 3-1 στο 32 με τον Ζίβκκοβιτς και ο ίδιος παίκτης έκλεισε το ημίχρονο γράφοντας στο 42ο λεπτό το 4-1!

Ολοι περίμεναν έναν υγιεινό περίπατο του “δικεφάλου”, αλλά στην επανάληψη ο Βόλος ήταν ο κυρίαρχος!

Στο 54ο λεπτό μείωσε σε 4-2 με τον Μπαρτόλο, οκτώ λεπτά αργότερα έκανε το 4-3 ο Ροσέρο και οκτώ λεπτά πριν τη λήξη ο Ρινέρ έγραψε το τελικό και απίστευτο 4-4!!!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (70’ Ροντρίγκο), Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Σβαμπ (70’ Ελ Καντουρί) Ζίφκοβιτς (83’ Μιτρίτσα), Μπίσερβαρ, Αουγκούστο, Άκπομ (83’ Σφιντέρσκι).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Τσοκάνης (79’ λ.τρ. Ρινέρ), Φερνάντες (92’ Γκιουλέν), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Θ.Κ.

Διαστημικό ματς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο (4-4)!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης