ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017» Reviewed by Momizat on .   Ένας αγώνας αντοχής σε μία πανέμορφη και ασφαλή διαδρομή. Η μάχη πόρτας τείνει να γίνει θεσμός αφού είναι ένας από τους λίγους και σπάνιους αγώνες αντοχή   Ένας αγώνας αντοχής σε μία πανέμορφη και ασφαλή διαδρομή. Η μάχη πόρτας τείνει να γίνει θεσμός αφού είναι ένας από τους λίγους και σπάνιους αγώνες αντοχή Rating: 0

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017»

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ   «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017»

 

Ένας αγώνας αντοχής σε μία πανέμορφη και ασφαλή διαδρομή. Η μάχη πόρτας τείνει να γίνει θεσμός αφού είναι ένας από τους λίγους και σπάνιους αγώνες αντοχής σε δημόσια οδό για τις μικρές κατηγορίες.

Η κατηγορία γυναικών εδώ έχει την τιμητική της, αφού είναι η μόνη από τις μεγάλες κατηγορίες που συμμετέχει. Οι άλλες κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος είναι: Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Μίνι (μικρά, μεγάλα)

pxwtpsOtQdZ9-k.jpg
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017»

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ‘’Μάχης της Πόρτας 1943’’ στην Πύλη Τρικάλων διοργανώνουν, στις 11 Ιουνίου 2017 διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής με την ονομασία «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2017». Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και αφορά τις κατηγορίες: Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).

Αθλοθέτης του αγώνα είναι ο Δήμος Πύλης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/06/2017 ώρα λειτουργίας γραμματείας 09:30΄, ώρα έναρξης αγώνων 11:00΄

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: έξω από το Δημαρχείο Πύλης Τρικάλων (από την πλευρά του περιφερειακού). Στον ίδιο χώρο θα γίνουν ή εκκίνηση και τερματισμός των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

11:00΄ Μίνι μικρά – μεγάλα 9km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη, στο 4,5 χιλιόμετρο αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, τερματισμός στο Δημαρχείο πύλης.

11:30΄ Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες 24km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων – ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

12:30΄ Παίδες – Γυναίκες 64km, εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – στη γέφυρα αριστερά προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων + αριστερά προς Φήκη Χ3 στροφές, με το κλείσιμο της 3ης στροφής από Αγ. Βησσαρίων – ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

14:45΄ απονομές σε όλες τις κατηγορίες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2017. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.gr μέχρι την Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ θα απονεμηθούν στον 1ο νικητή κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Πληροφορίες για το τεχνικό συνέδριο:

Υψομετρικά και διαδρομή αγώνα. Η διαδρομή πάει αριστερόστροφα. (με κόκκινο η διαδρομή της κατηγορίας Μίνι μικρά –μεγάλα , το κόκκινο βέλος δείχνει το σημείο αναστροφής των Μίνι). Στην κατηγορία μίνι (μικρά –μεγάλα) και πίσω από το τελευταίο γκρουπ, επιτρέπετε η συνοδεία ενός αυτοκινήτου από κάθε ομάδα με την προϋπόθεση ότι κανένα όχημα δεν θα προσπεράσει τον τελευταίο ποδηλάτη. Για λόγους ασφαλείας μόνο οι κριτές μότο, οι μηχανές της τροχαίας και ο αλυτάρχης θα κινούνται ανάμεσα από τα διάφορα γκρουπ των μικρών αθλητών. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες η συνοδεία τον αθλητών θα γίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και για ένα αυτοκίνητο από κάθε ομάδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή