Διαφήμιση για τα ορεινά μας η “Κυριακή στο χωριό”, από ιδιωτικό κανάλι όμως Reviewed by Momizat on . Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του ALPHA ”Kυριακή στο χωριό” στα χωριά του ορεινού Όγκου της Πίνδου και συγκεκριμένα στην πλατεία του Γαρδι Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του ALPHA ”Kυριακή στο χωριό” στα χωριά του ορεινού Όγκου της Πίνδου και συγκεκριμένα στην πλατεία του Γαρδι Rating: 0

Διαφήμιση για τα ορεινά μας η “Κυριακή στο χωριό”, από ιδιωτικό κανάλι όμως

Διαφήμιση για τα ορεινά μας η “Κυριακή στο χωριό”, από ιδιωτικό κανάλι όμως

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του ALPHA ”Kυριακή στο χωριό” στα χωριά του ορεινού Όγκου της Πίνδου και συγκεκριμένα στην πλατεία του Γαρδικίου. Καλεσμένοι της εκπομπής ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της περριοχής Κώστας Μαράβας, ο Σωτήρης Γοργογέτας, η Βάσω Μπουντούρη, ο Χρήστος Βράκας πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου, ο πάτερ Κουμπής, και πολλοί άλλοι Γαρδικιώτες που αγαπούν το χωριό κι ασχολούνται με τα κοινά.

Υπό τους ήχους του κλαρίνου…και μέσα στη βροχή χορεύει ο Χορευτικός Σύλλογος Γαρδικίου με την νεολαία του χωριού να πρωτοστατεί στα πολιτιστικά δρώμενα και να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής & φυσικά τους παραδοσιακούς μας χορούς .

Μια σημαντική διαφήμιση για τα ορεινά μας από την Ελάτη -Περτούλι ως το Γαρδίκι ..που θα τονώσει την τουριστική κίνηση ενόψει της χειμερινής σεζόν ,τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στην Αθαμανία .

Ευχαριστούμε τη Μαρία Μπαούση για το φωτογραφικό υλικό .

gardiki3 gardiki1 gardiki2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή