Διαφήμιση

Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση του υλικού του trikkipress.gr, χωρίς έγκριση και δίχως την ένδειξη προέλευσής του (trikkipress.gr). Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του περιοδικού διατίθεται στους χρήστες/επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής.

Για διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε πιο σχετικές διαφημίσεις σε άτομα που επισκέπτονται το trikkipress.gr. Λειτουργεί προβάλλοντάς σας διαφημίσεις που βασίζονται στα μοτίβα περιήγησής σας και στον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδράσατε με την Ιστοσελίδα και εν συνεχεία σας παρουσιάζει τις διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα, ορισμένα από τα cookies που εγκαθίσταναι στη συσκευή σας είναι διαφημιστικά cookies, ώστε να κατανοήσουμε τί είδους σελίδες σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια, μπορούμε να εμφανίσουμε διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας βάσει αυτών των ενδιαφερόντων. Για παράδειγμα, αν έχετε διαβάσει πολλά άρθρα για ταξίδια ή συνταγές μαγειρικής, ενδέχεται να σας προβάλλουμε περισσότερες διαφημίσεις για ταξίδια ή συνταγές μαγειρικής.

Δεν συλλέγουμε ούτε χρησιμοποιούμε πληροφορίες όπως το όνομά σας, το email, την ταχυδρομική διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου σας για εξατομικευμένες διαφημίσεις.