Διαφωνίες για το “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Οι διαφωνίες για τον ρόλο του "Φυσάει Κόντρα" κυριάρχησαν στην ολομέλεια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη σε διάρκεια συζ Οι διαφωνίες για τον ρόλο του "Φυσάει Κόντρα" κυριάρχησαν στην ολομέλεια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη σε διάρκεια συζ Rating: 0

Διαφωνίες για το “Φυσάει Κόντρα”

Διαφωνίες για το “Φυσάει Κόντρα”

Οι διαφωνίες για τον ρόλο του “Φυσάει Κόντρα” κυριάρχησαν στην ολομέλεια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη σε διάρκεια συζήτηση (διήρκησε περί τις 7 ώρες) περιστράφηκε στην ουσία και τον ρόλο του “Φυσάει Κόντρα”. Τέθηκαν ζητήματα, όχι για το αν έκανε σωστές κινήσεις, αλλά για το τι θα συμβεί στο εξής. Ουσιαστικά, εκράστηκε η άποψη, ότι θα πρέπει να υπάρχει μεν, αλλά με διαφορετική φυσιογνωμία – πιθανώς και όνομα.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι στο παρελθόν είχαν εκφραστεί δύο “γραμμές” στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μία, για τη συνέχιση παρουσίας της παράταξης όπως είναι. Η δεύτερη, για την αλλαγή της. Αυτή η δεύτερη άποψη συγκεντρώνει λιγότερες “ψήφους” και έρχεται σε αντίθεση με την πρόσφατη απόφαση της γραμματείας της ΝΕ, που ουσιαστικά, στα βήματα της απόφασης της ΚΕ, έθετε σαφές ζήτημα υποστήριξης των παρατάξεων που ήδη υπάρχουν και λειτουργούν. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι σε διάφορες συζητήσεις εκτός κόμματος, άνθρωποι που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εκφράσει τη θέληση να ηγηθούν ενός σχήματος που θα είναι πιο πλατύ. Αυτή η πλατύτητα όμως, δεν φαίνεται να συμβαδίζει με τις αποφάσεις του κόμματος για την αυτοδιοίκηση. Το θέμα, πλέον, είναι σημαντικό, αφού η παράταξη ήδη έχει προχωρήσει σε κινήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα με μια συγεκριμένη φυσιογνωμία, που ήδη έχει γίνει συνείδηση στους τρικαλινούς, αφού διαθέτει κινηματικά χαρακτηριστικά. Είναι, λοιπόν, πιθανό, πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας