Διαφωνεί τώρα ο Ταμήλος με τις απολύσεις στην Υγεία Reviewed by Momizat on . Μπορεί να στήριξε σε όλα την κυβέρνηση, αλλά τώρα λέει ότι διαφωνεί με τις απολύσεις στην Υγεία. Ο Μιχάλης Ταμήλος ψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους, αλλά «εξέ Μπορεί να στήριξε σε όλα την κυβέρνηση, αλλά τώρα λέει ότι διαφωνεί με τις απολύσεις στην Υγεία. Ο Μιχάλης Ταμήλος ψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους, αλλά «εξέ Rating: 0

Διαφωνεί τώρα ο Ταμήλος με τις απολύσεις στην Υγεία

Διαφωνεί τώρα ο Ταμήλος με τις απολύσεις στην Υγεία

Μπορεί να στήριξε σε όλα την κυβέρνηση, αλλά τώρα λέει ότι διαφωνεί με τις απολύσεις στην Υγεία. Ο Μιχάλης Ταμήλος ψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους, αλλά «εξέφρασε απερίφραστα την αντίθεσή του, στις απολύσεις υπαλλήλων από το χώρο της υγείας και τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης σε προσωπικό των δομών της Πρωτοβάθμιας Υγείας». Αυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, μετά από συνάντηση με το προεδρείο των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ στα Τρίκαλα. Το δελτίο έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, συνάντηση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου, στο πολιτικό του γραφείο, με το Προεδρείο των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ.

Η συνάντηση έγινε με αντικείμενο την μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας που αφορά ειδικότερα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με τις αλλαγές και τις αποφάσεις που έρχονται μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Μονάδων Υγείας .

Τα μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας και στην ανάγκη να ενισχυθούν με προσωπικό έτσι ώστε να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, προς όφελος των ασφαλισμένων του ΕΟΠΠΥ.

Ο βουλευτής, έκανε εκτενή αναφορά στις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό των Πολυιατρείων του ΙΚΑ και στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει. Ο κ. Ταμήλος εξέφρασε απερίφραστα την αντίθεση του, στις απολύσεις υπαλλήλων από το χώρο της υγείας και τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης σε προσωπικό των δομών της Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Επίσης, ζήτησε από το Προεδρείο του Δ.Σ. να του καταθέσει λεπτομερειακή αναφορά με τα κενά που υπάρχουν στην Πρωτοβάθμιες Μονάδες υγείας του Νομού Τρικάλων, προκειμένου να στελεχωθούν κατάλληλα οι δομές για να ενισχυθεί το έργο της παροχής υπηρεσιών υγεία στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Ταμήλος, δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματα του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΕΟΠΠΥ, στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και να παρέμβει αποφασιστικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η νέα μορφή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Νομό Τρικάλων, με δομές που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης των ασφαλισμένων».

Αφήστε το σχόλιο σας