Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το κλείσιμο τη μεγαλύτερης οργάνωσής του, αλλά… Reviewed by Momizat on . Για μεταστέγαση και όχι κλείσιμο της τοπικής οργάνωσης Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης  (αναλυτικά εδώ) κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο δημοσιεύμα Για μεταστέγαση και όχι κλείσιμο της τοπικής οργάνωσης Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης  (αναλυτικά εδώ) κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο δημοσιεύμα Rating: 0

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το κλείσιμο τη μεγαλύτερης οργάνωσής του, αλλά…

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το κλείσιμο τη μεγαλύτερης οργάνωσής του, αλλά…

Για μεταστέγαση και όχι κλείσιμο της τοπικής οργάνωσης Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης  (αναλυτικά εδώ) κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η μεγαλύτερη τοπική οργάνωση του κόμματος, που κάποτε αριθμούσε 16.000 μέλη, καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών της προβλημάτων.

Ειδικότερα, η τοπική οργάνωση με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «καμιά απόφαση για κλείσιμο της οργάνωσης του 4ου Διαμερίσματος Δήμου Ηρακλείου (Κεντρικών/ Μασταμπά & Νοτίων) δεν έχει κατατεθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει ληφθεί».

Και συμπληρώνει η ΤΟ:

«Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης συνεχίζει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση με συνεχείς συνελεύσεις μελών και εκδηλώσεις, τους τελευταίους μήνες. Βεβαίως, ανάμεσα στα θέματα που μας απασχολούν είναι και η αυτοχρηματοδότηση της οργάνωσης, που αποτελεί πολιτική επιλογή.

»Την πρόταση για ενδεχόμενη μεταστέγαση που κατέθεσαν μέλη της ΣΕ είμαστε υποχρεωμένοι εκ του καταστατικού να τη θέσουμε στην προσεχή συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. Όμως αυτό είναι εσωτερικό θέμα που αφορά και τη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην οποία κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να παρέμβουν.
» Η πολιτική απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας με εντατικοποίηση της δουλειάς μας, με νέες πρωτοβουλίες, πιο δυναμικά, για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Αυτά θα πράξουμε διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους ορισμένων που βιάστηκαν να διαδώσουν τα περί «κλεισίματος» και δικαιώνοντας τα πολυάριθμα μέλη που με αφορμή τα δημοσιεύματα εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν την οργάνωση.»

Η τοπική οργάνωση Μασταμπά ήταν σημείο αναφοράς για το ΠΑΣΟΚ, διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις του κόμματος και κυρίως στις συνεδριακές διαδικασίες, με πλήθος συνέδρων.

Το Cretalive πάντως, που ανακίνησε πρώτο το ζήτημα, σημειώνει ότι η μεταστέγαση για την οποία γίνεται λόγος «δεν είναι μια συνήθης… μετακόμιση αφού στην πραγματικότητα θα είναι στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου (εκεί στεγάζεται και το γραφείο του κ. Κεγκέρογλου!) και επί της ουσίας “καταργείται” η οργάνωση».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή