Διγενή κατά Μενδώνη : Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα – Είστε ανίκανη Reviewed by Momizat on . Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στη σκιά των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών, εκτόξευ Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στη σκιά των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών, εκτόξευ Rating: 0

Διγενή κατά Μενδώνη : Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα – Είστε ανίκανη

Διγενή κατά Μενδώνη : Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα – Είστε ανίκανη

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στη σκιά των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών, εκτόξευσε η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή.

Με ανάρτησή της στα social media, η κ. Διγενή καλεί την υπουργό Πολιτισμού όχι μόνο να παραιτηθεί αλλά και να λογοδοτήσει χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ανίκανη, ανεπιθύμητη και επικίνδυνη.

«Δεν αρκεί μια παραίτηση. Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα κ. Μενδώνη! Είστε ανίκανη, ανεπιθύμητη και επικίνδυνη! Κι επειδή γνωρίζατε και σιωπούσατε, να εξεταστείτε κι από εισαγγελέα!» σημειώνει η γνωστή δημοσιογράφος για να προσθέσει.

«Να λογοδοτήσετε»

«Όσοι συγκαλύψατε, ανεχτήκατε, κουκουλώσατε αίσχη, μαζί με όλο το παρακράτος του συστήματός σας, να κληθείτε να λογοδοτήσετε. Κι ο πρωθυπουργός! Πρωτίστως. Ξεγραπωθείτε από το θρόνο κι εσείς κι οι σύμβουλοι κι οι παρατρεχάμενοί σας και απολογηθείτε…».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή