“Διδασκαλία” της ποδηλασίας από τον Στέλιο Βάσκο στην Οιχαλία Reviewed by Momizat on . Την Παρασκευή 11-4-2014 ο θρύλος της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα παραβρεθεί στο Λύκειο Οιχαλίας αποδεχόμενος την πρόσκληση του σχολείου για μια εκδήλωση με θέμ Την Παρασκευή 11-4-2014 ο θρύλος της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα παραβρεθεί στο Λύκειο Οιχαλίας αποδεχόμενος την πρόσκληση του σχολείου για μια εκδήλωση με θέμ Rating: 0

“Διδασκαλία” της ποδηλασίας από τον Στέλιο Βάσκο στην Οιχαλία

“Διδασκαλία” της ποδηλασίας από τον Στέλιο Βάσκο στην Οιχαλία

Την Παρασκευή 11-4-2014 ο θρύλος της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα παραβρεθεί στο Λύκειο Οιχαλίας αποδεχόμενος την πρόσκληση του σχολείου για μια εκδήλωση με θέμα το ποδήλατο.

Το σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αγωγής Υγείας» και έχοντας ως θέμα την ασφάλεια στο δρόμο, οργανώνει μίνι ποδηλατικό γύρο στο Νεοχώρι και περιμένουν τον επί σειρά ετών πρωταθλητή ποδηλασίας να ποδηλατίσει μαζί  τους και να μιλήσει για το άθλημα της ποδηλασίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:30 στο Λύκειο Οιχαλίας και ο Στέλιος Βάσκος θα μεταβεί στο Νεοχώρι κατόπιν επιθυμίας των μαθητών με το ποδήλατο του με το οποίο διένυσε την διαδρομή Τρίκαλα-Μόναχο-Τρίκαλα, ακολουθούμενος από ποδηλάτες του Π.Α.Σ Ασκληπιό.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή