Διεθνής επιτυχία του τμήματος βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Μια σημαντική διεθνής επιτυχία κατέγραψε το τμήμα βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Η ομάδα της Σχολής πήρε το δεύτερο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης Μια σημαντική διεθνής επιτυχία κατέγραψε το τμήμα βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Η ομάδα της Σχολής πήρε το δεύτερο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης Rating: 0

Διεθνής επιτυχία του τμήματος βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ

Διεθνής επιτυχία του τμήματος βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ

Μια σημαντική διεθνής επιτυχία κατέγραψε το τμήμα βιοχημείας της άσκησης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Η ομάδα της Σχολής πήρε το δεύτερο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης (poster), ανάμεσα σε 85 εργασίες του ίδιου γνωστικού αντικειμένου, στο συνέδριο του Society of Free Radical Research Europe το οποίο διοργανώθηκε στην Βουδαπέστη στο διάστημα 8-12 Ιουνίου 2016 με μία εργασία που αφορούσε τις προσαρμογές του προτεοσώματος στην ασκησιογενή φλεγμονή. Βασικοί επιμελητές της ερευνητικής προσπάθειας των φοιτητών ήταν οι καθηγητές του Τμήματος κ.κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Γιάννης Φατούρος.
Η εν λόγω εργασία έγινε σε συνεργασία με την αντίστοιχη ομάδα της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ και το Εθνικό Κέντρο Ερευνών στην Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή