"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

«διεκδικούμε ποδηλατοδρόμους, σεβόμαστε αυτούς που ήδη υπάρχουν»

lafarm

Σχετικά άρθρα

00
Μια εξαιρετική παρουσίαση της ποδηλασίας στους μαθητές του 2ου γυμνασίου από τον ΚΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Με σύνθημα «διεκδικούμε ποδηλατοδρόμους, σεβόμαστε αυτούς που ήδη υπάρχουν»!!
Οι άνθρωποι του τμήματος ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club, στα πλαίσια των στόχων τους για ανάπτυξη της αγωνιστικής και αστικής ποδηλασίας στην πόλη μας, παρουσίασαν αυτό το «μαγικό» μέσο άθλησης και μετακίνησης στους μαθητές του 2ου γυμνασίου, μετά από πρόσκληση της καθηγήτριας Εύης Αστρίτη ( συντονίστριας του προγράμματος) και της ομάδας ecomobility (οικολογική μετακίνηση). Η πρώτη γνωριμία με την ομάδα ecomobility έγινε πριν μερικές εβδομάδες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, εκεί όπου ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ παραδίδει κάθε Σάββατο δωρεάν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με ποδήλατα.

00
Στην παρουσίαση, εκτός από τους μαθητές και τους καθηγητές, τους οποίους ευχαριστούμε για την φιλοξενία, παραβρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας Δημήτρης Γεωργαλής στηρίζοντας την προσπάθεια του ΚΡΟΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την ανάπτυξη της ποδηλασίας καθώς και οι εν’ ενεργεία Τρικαλινοί πρωταθλητές Γιώργος Καράτζιος και Ζήσης Σούλιος. Στους μαθητές προβλήθηκαν βίντεο με θέμα τους ποδηλατοδρόμους της Ολλανδίας και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο από ποδηλατικούς αγώνες. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας του ΚΡΟΝΟΥ Ηλίας Ζιντζόβας και ομιλητές, η Έφη Παλάτου (ειδικός συνεργάτης του ΚΡΟΝΟΥ), που λόγω της ειδικότητας της ως φυσιοθεραπεύτρια – βελονίστρια, ανέλυσε τα πολλαπλά οφέλη, που έχουμε στην υγεία μας όταν κάνουμε ποδήλατο.
00
Επιπλέον την παρουσίαση έκανε ο Μιχάλης Ταμανάκιας (καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδηλασίας) που μίλησε για τα είδη της αγωνιστικής ποδηλασίας και ο Δημήτρης Γεωργαλής, ο οποίος μας γύρισε χρόνια πίσω, στις ένδοξες στιγμές της Τρικαλινής ποδηλασίας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Γεωργαλής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των παιδιών, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής ποδηλασίας, όσο και σε επίπεδο ασφαλής καθημερινής χρήση του ποδηλάτου. Στο τέλος της εκδήλωσης η ομάδα ecomobility είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει με τους δύο Τρικαλινούς πρωταθλητές ποδηλασίας Γιώργο Καράτζιο και Ζήση Σούλιο.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη στήριξη τους: DRAG bicycles (kassimatis cycling) – Δημήτρης Γεωργαλής (πρακτορείο ΟΠΑΠ) – FLOW bike shop (Τρίκαλα) – Έφη Παλάτου (φυσιοθεραπεύτρια) – VO2MAX (καταφύγιο κόζιακα) – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ Ο.Ε.
00
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας: Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού Κρόνος Τρικάλων Cycling Club.
Facebook: Κρόνος Τρικάλων Cycling Club www.facebook.com/pages/Kρόνος-Τρικάλων-Cycling-Club/575248745886182
Email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης