Διεκόπη για τις 7 Μαρτίου η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για το φετινό μπλόκο της Νίκαιας Reviewed by Momizat on . Για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί διακόπηκε, λόγω παρέλευσης ωραρίου, η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για τις αγροτικές κινητοποιήσ Για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί διακόπηκε, λόγω παρέλευσης ωραρίου, η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για τις αγροτικές κινητοποιήσ Rating: 0

Διεκόπη για τις 7 Μαρτίου η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για το φετινό μπλόκο της Νίκαιας

Διεκόπη για τις 7 Μαρτίου η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για το φετινό μπλόκο της Νίκαιας

Για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί διακόπηκε, λόγω παρέλευσης ωραρίου, η δίκη των δέκα αγροτών που κατηγορούνται για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του περασμένου Ιανουαρίου στο μπλόκο της Νίκαιας.

Οι αγρότες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός πως οι κλήσεις από την Εισαγγελία είχαν αποσταλεί μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων, κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί στο παρελθόν.

Νωρίτερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας από πλήθος αγροτών και φορέων που ζητούσαν να σταματήσουν τα αγροτοδικεία.

Στην κινητοποίηση των αγροτών έξω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας με αφορμή νέο αγροτοδικειό δέκα συναδέλφων τους, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έκανε λόγο για μία «ξεκάθαρα πολιτική δίκη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή