Διεργασίες και με τρικαλινούς στην ευρεία αριστερά Reviewed by Momizat on . Δύο συμπολίτες μετέχουν σε ισάριθμες πολιτικές κινήσεις και σήμερα το βράδυ συνδιοργανώνουν ημερίδα για τον φασισμό. Ο Γιώργος Παπασίμος, ως εκπρόσωπος Τύπου κα Δύο συμπολίτες μετέχουν σε ισάριθμες πολιτικές κινήσεις και σήμερα το βράδυ συνδιοργανώνουν ημερίδα για τον φασισμό. Ο Γιώργος Παπασίμος, ως εκπρόσωπος Τύπου κα Rating: 0

Διεργασίες και με τρικαλινούς στην ευρεία αριστερά

Διεργασίες και με τρικαλινούς στην ευρεία αριστερά

Δύο συμπολίτες μετέχουν σε ισάριθμες πολιτικές κινήσεις και σήμερα το βράδυ συνδιοργανώνουν ημερίδα για τον φασισμό. Ο Γιώργος Παπασίμος, ως εκπρόσωπος Τύπου και εκ των βασικών στελεχών της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» και ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, εκ των ιδρυτικών στελεχών της κίνησης «Αριστερή Προοπτική», που συνπαρτίζεται από αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ, στελέχη της ανανεωτικής αριστεράς και ανένταχτους, συναντώνται στην Αθήνα, σε εκδήλωση για τον «Φασισμό και τη Δημοκρατία». Η εκδήλωση δείχνει ότι οι διεργασίες δεν έχουν σταματήσει. Η «ΠΡΑΤΤΩ» βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να σημαίνει ότι έχει λήξει κάθε σχετικό θέμα. Οι της «Αριστερής Προοπτικής», με αναγνωρισμένα στελέχη τους Ανδρέα Νεφελούδη, Στεφ. Μπαγεώργο και τον «δικό μας» Θανάση Ζαχαρόπουλο, έχουν προχωρήσει και σε συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία, πριν από ενάμισι μήνα συνεδρίασε στα Τρίκαλα.
Τότε (στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου), εξελέγη επταμελής γραμματεία, η οποία αποτελείται από τους Θανάση Ζαχαρόπουλο, Σάκη Κατσιάνη, Δημήτρη Κυπραίο, Στέφανο Μπαγεώργο, Ανδρέα Νεφελούδη, Ανδρέα Ρουμπέλα, Μιχάλη Φανουράκη. Σαφώς, το ενδιαφέρον κορυφώνεται, λόγω της πολιτικής κατάστασης και των επερχόμενων εκλογών (τουλάχιστον στην αυτοδιοίκηση και στο Ευρωκοινοβούλιο).

 

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ημερίδα, είναι η ακόλουθη:

Οι πολιτικές Κινήσεις «ΠΡΑΤΤΩ» και «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» συνδιοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:30 μ.μ., στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση, με θέμα «Φασισμός και Δημοκρατία».

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και Πρόεδρος του ΔΣ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Κοτζιάς, το μέλος της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» Ανδρέας Νεφελούδης, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – μέλος Κ.Π.Ε. αυτού Νίκος Παππάς και ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δικηγόρος Χρήστος Κουτσονάσιος. Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όσων προσκεκλημένων το επιθυμούν.

Θανάσης Μιχαλάκης

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή