Διευκρίνιση Παπαθανασίου: Δεν τα παρατάω Reviewed by Momizat on . Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το «Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή» τονίζει ότι δεν «τα παρατάει». Απλώς, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ή υποψήφιος βουλευτής, πα Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το «Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή» τονίζει ότι δεν «τα παρατάει». Απλώς, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ή υποψήφιος βουλευτής, πα Rating: 0

Διευκρίνιση Παπαθανασίου: Δεν τα παρατάω

Διευκρίνιση Παπαθανασίου: Δεν τα παρατάω

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το «Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή» τονίζει ότι δεν «τα παρατάει». Απλώς, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ή υποψήφιος βουλευτής, παρότι επιχειρήθηκε να εμφανιστεί το αντίθετο. Η δήλωσή του είναι η ακόλουθη

 

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ
Επειδή φοβάμαι ότι δεν αποδόθηκαν σωστά δηλώσεις που έκανα στο ράδιο ΖΥΓΟΣ την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη , ΠΟΤΕ δεν δήλωσα ότι παραιτούμαι , ότι τα παρατάω επειδή απογοητεύτηκα από το εκλογικό αποτέλεσμα , κ.λ.π. Μία υπόσχεση έδωσα στον κόσμο και στους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων , στον αγωνα παραμένουμε και επιμένουμε.
Αυτό που εγώ πολύ απλά δήλωσα είναι , ότι δεν θέλω το 2019 να ξαναείμαι υποψήφιος δήμαρχος ή ότι δεν επιθυμώ μέχρι τότε να θέσω ξανά υποψηφιότητα ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ότι πρέπει αυτά τα ΠΕΝΤΕ χρόνια μέχρι τότε να αναδείξουμε ένα καινούργιο και άξιο στέλεχος στη δημοτική μας παράταξη που να διεκδικήσει να γίνει ο πρώτος δήμαρχος της Αριστεράς στα Τρίκαλα.
Μέχρι να γίνει αυτό φυσικά και θα είμαι ο επικεφαλής του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” .
Τίποτα περισσότερο δεν δήλωσα, ούτε υποννόησα.
Την επόμενη Τρίτη το απόγευμα στην αιθουσα του δημοτικού συμβουλίου , στη συνέλευση του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ θα τα πούμε πιο αναλυτικά, αφού φυσικά στο μεταξύ θα έχουμε κερδίσει και την μεγάλη και καθοριστική μάχη των ευρωεκλογών υπέρ των δυναμεων της ανατροπής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή