Δικάζεται την Πέμπτη ο Χρ. Μαγκούφης για το συμβάν στα διόδια Μώλου Reviewed by Momizat on . Ηταν 8 Απριλίου του 2011. Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αγανακτεί με τα μνημόνια και με τις συνεχείς πληρωμές διοδίων, σε δρόμους που δεν κατασκευάζονταν, προς ε Ηταν 8 Απριλίου του 2011. Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αγανακτεί με τα μνημόνια και με τις συνεχείς πληρωμές διοδίων, σε δρόμους που δεν κατασκευάζονταν, προς ε Rating: 0

Δικάζεται την Πέμπτη ο Χρ. Μαγκούφης για το συμβάν στα διόδια Μώλου

Δικάζεται την Πέμπτη ο Χρ. Μαγκούφης για το συμβάν στα διόδια Μώλου

Ηταν 8 Απριλίου του 2011. Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αγανακτεί με τα μνημόνια και με τις συνεχείς πληρωμές διοδίων, σε δρόμους που δεν κατασκευάζονταν, προς εταιρίες που άρχισαν να φεύγουν από την Ελλάδα.
Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» είχε ήδη αρχίσει να είναι μια δύναμη οργάνωσης πολιτών ενάντια στα διόδια.
Κάποια στιγμή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αποφασίζει να σταματήσει με δικαστικό τρόπο το κίνημα και την αντίδραση των πολιτών.
magΜε «τροπολογία Ρέππα”, όπως ονομάστηκε, την οποία εισηγήθηκε ο Χρ. Μαγκούφης, βουλευτής τότε του ΠΑΣΟΚ, η μη πληρωμή διοδίων μετατράπηκε σε… αδίκημα που περιλαμβάνεται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (εντελώς άσχετο δηλαδή, αφού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κυκλοφορία οχημάτων).

Λίγες ημέρες μετά, κι ενώ ο Χρήστος Μαγκούφης επιστρέφει στα Τρίκαλα, ξεσπά ένα επεισόδιο στα διόδια Μώλου, στη διάρκεια διαμαρτυρίας μελών του «Δεν Πληρώνω».
mag1Μία γυναίκα, η κ. Σούλα Γαλάνη, τον κατηγορεί ότι την έριξε κάτω, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είχε σπασμένο πλευρό. Κατέθεσε μήνυση και αυτή εκδικάζεται την προσεχή Πέμπτη 26 Ιουνίου, στα Δικαστήρια της Λαμίας.

Δείτε τι λέει σήμερα η μηνύτρια

Εδώ, τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Εδώ, βίντεο από τις λογομαχίες

Εδώ, κι άλλο βίντεο, με δηλώσεις

Εδώ, η άποψη του Χρ. Μαγκούφη σε εκπομπή του Γ. Αυτιά

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή