Δικαιόπολης: Τα πράγματα με το όνομά τους Reviewed by Momizat on . Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούν οι πολυσχιδείς και επιτυχημένες δράσεις της βουλευτού του νομού μας κας Παπακώστα. Οι ενέργειες της για τα πρότυπα σχ Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούν οι πολυσχιδείς και επιτυχημένες δράσεις της βουλευτού του νομού μας κας Παπακώστα. Οι ενέργειες της για τα πρότυπα σχ Rating: 0

Δικαιόπολης: Τα πράγματα με το όνομά τους

Δικαιόπολης: Τα πράγματα με το όνομά τους

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούν οι πολυσχιδείς και επιτυχημένες δράσεις της βουλευτού του νομού μας κας Παπακώστα.

Οι ενέργειες της για τα πρότυπα σχολεία, την ανάπτυξη του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου, oι ενέργειες της για τον δρόμο Τρικάλων-Άρτας , το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα και μια σειρά πολλών άλλων δράσεων την καθιστούν πραγματικά ακούραστη και αεικίνητη.

Κουράγιο και δύναμη κα Παπακώστα, γιατί ο δρόμος της ανάπτυξης στη χώρα μας, είναι πολύ δύσκολος και δύστροπος και σου εύχομαι ποτέ να μη νοιώσεις τη θλίψη που εκφράζει ο στίχος του γνωστού τραγουδιού ” όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο τρώνε βρώμικο ψωμί”

Με εκτίμηση

Δικαιόπολης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή