"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.6 C
Trikala

Δικηγορικοί Σύλλογοι: Να μην αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές από το 2023

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να μην αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων από 1.1.2023, αποφάσισε να ζητήσει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της. Εξέφρασε δε την κατηγορηματική αντίθεσή της με κάθε προσπάθεια κατάργησης ή συγχώνευσης των Διοικητικών Δικαστικών σχηματισμών που λειτουργούν σήμερα.

Ακόμη, η Ολομέλεια εκφράζει την έντονη αντίθεσή της και διαμαρτυρία της «για την τραγική καθυστέρηση στην εκκαθάριση και καταβολή των αποζημιώσεων νομικής βοήθειας, που υπερβαίνει τα τρία χρόνια».

Παράλληλα, η Ολομέλεια υιοθέτησε ψήφισμα «για την ανάγκη δημόσιας διαχείρισης του νερού, το οποίο αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, συνδεόμενο με την ύπαρξη της ζωής και την επιβίωση των ανθρωπίνων κοινωνιών».

Η Ολομέλεια επισημαίνει την «ανάγκη σεβασμού των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αναδεικνύουν τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης ως ζωτικής σημασίας για το κοινωνικό σύνολο και ζητά από την Πολιτεία να τις σέβεται και να τις εφαρμόζει (επισυνάπτεται ψήφισμα)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης