Διοικούσα Επιτροπή – Φίλοι Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Μετά την Ιδρυτική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗ Μετά την Ιδρυτική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗ Rating: 0

Διοικούσα Επιτροπή – Φίλοι Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

therapeytirio

Μετά την Ιδρυτική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αποτελείται από τα κάτωθι μέλη:
1. Μπαλαμίτσα Βέρα
2. Μπονώτη Ντίνα
3. Παϊζάνου Σωτηρία
4. Αλιάγα Διονύση
5. Βελαέτη Γεώργιο
6. Ευθυμιάδη Νίκο
7. Μιχαλίτση Τάκη
Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.
Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.
Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.
Την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί νέα ανοιχτή Συνέλευση στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως πρώτα μέλη του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή