Διπλά μηνύματα από τα Χάσια Reviewed by Momizat on . Με μια δυναμική παρουσία στα χωριά των Χασίων έκλεισε ο κύκλος περιοδειών για τους συνδυασμούς της  "Ριζοσπαστικής κίνησης πολιτών" και του "Δρόμου ανατροπής γι Με μια δυναμική παρουσία στα χωριά των Χασίων έκλεισε ο κύκλος περιοδειών για τους συνδυασμούς της  "Ριζοσπαστικής κίνησης πολιτών" και του "Δρόμου ανατροπής γι Rating: 0

Διπλά μηνύματα από τα Χάσια

Διπλά μηνύματα από τα Χάσια

Με μια δυναμική παρουσία στα χωριά των Χασίων έκλεισε ο κύκλος περιοδειών για τους συνδυασμούς της  “Ριζοσπαστικής κίνησης πολιτών” και του “Δρόμου ανατροπής για τη Θεσσαλία”

Η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμπάκας κα. Πέρυ Χαρτοπούλου με τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιάννη Σίμο, επισκέφθηκαν τα χωριά των Χασίων, συνοδευόμενοι από υποψήφιους δημοτικούς  συμβούλους και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Παναγιώτα Δριτσέλη.

Συναντήθηκαν με τους κατοίκους και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τον μαρασμό της υπαίθρου και τις δυσχέρειες στην πρόσβαση των κοινωνικών αγαθών ακούγοντας τα σχετικά αιτήματά τους προς το Δήμο Καλαμπάκας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αυτή την Κυριακή 18 Μαΐου, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Τρεις κάλπες, μια εναλλακτική λύση! Με την Περιφέρεια, τον Δήμο και την χώρα Αριστερά!

anatropi_xasia anatropi_xasia1 anatropi_xasia3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή