Διπλωματικές εξετάσεις μονωδίας από το Ωδείο Α. Κασιώλα Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 7 Ιουλίου  και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων οι Διπλωματικές Εξετάσεις Μονωδίας (Λυρικού Τραγουδιού) της σπουδάστριας Την Πέμπτη 7 Ιουλίου  και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων οι Διπλωματικές Εξετάσεις Μονωδίας (Λυρικού Τραγουδιού) της σπουδάστριας Rating: 0

Διπλωματικές εξετάσεις μονωδίας από το Ωδείο Α. Κασιώλα

Διπλωματικές εξετάσεις μονωδίας από το Ωδείο Α. Κασιώλα

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου  και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων οι Διπλωματικές Εξετάσεις Μονωδίας (Λυρικού Τραγουδιού) της σπουδάστριας του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» Μυλωνά Μαρίας, Mezzo-soprano (τάξη καθηγήτριας κ. Μαρκέλλας Τσούβα-Κασιώλα), ενώπιον επιτροπής εγκεκριμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Μετά το εξαιρετικό ρεσιτάλ της υποψήφιας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο, κλείνοντας -μαζί με τα ρεσιτάλ Κλασικών Κρουστών και Κοντραμπάσου- το επιτυχημένο δίμηνο κύκλων μουσικών συναυλιών του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», σήμερα, θα εξεταστεί ενώπιον επιτροπής, ερμηνεύοντας έργα των H. Purcell, G. Pergolesi, W. A. Mozart, F. Schubert, J. Brahms, G. Fauré, R. Strauss, A. Berg, V. Bellini, C. Saint-Saëns, A. Dvořák, M. de Falla, B. Britten κ.α., συνοδευόμενη από την Ιωάννα Πολυζωίδου στο πιάνο και κουρτέτο εγχόρδων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή