Διχαστικά μηνύματα Reviewed by Momizat on . Φαίνεται  πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε τη δόξα και την πρακτική του ΚΚΕ, που μας έχει συνηθίσει στην πραγματοποίηση ξεχωριστών διαδηλώσεων-συγκεντρώσεων για προβλήματα κ Φαίνεται  πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε τη δόξα και την πρακτική του ΚΚΕ, που μας έχει συνηθίσει στην πραγματοποίηση ξεχωριστών διαδηλώσεων-συγκεντρώσεων για προβλήματα κ Rating: 0

Διχαστικά μηνύματα

Διχαστικά μηνύματα

Φαίνεται  πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε τη δόξα και την πρακτική του ΚΚΕ, που μας έχει συνηθίσει στην πραγματοποίηση ξεχωριστών διαδηλώσεων-συγκεντρώσεων για προβλήματα καθολικού ενδιαφέροντος και  γιορτάζει επετείους όπως η Εθνική Αντίσταση, η εκτέλεση των 5 ΕΠΟΝιτών και το Πολυτεχνείο, χώρια απ’ τους άλλους φορείς. Έτσι φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφοντας το σκεπτικό του ΚΚΕ, τίμησε το Πολυτεχνείο σε δική του  συνάθροιση και μας ξένισε με τη συμπεριφορά του.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, τέτοιες ενέργειες είναι αδικαιολόγητες και ακατανόητες. Δεν ωφελούν και δεν τιμούν  κανέναν, καθώς μειώνουν το βαθύτερο νόημα των επετείων και εκπέμπουν διχαστικά μηνύματα στους νέους και στην τοπική κοινωνία.

Φαλαγκάρας Σταύρος , εκπαιδευτικός

Υ.Γ. Σύντροφοι και συναγωνιστές των κομμάτων(ή κομματιών)της Αριστεράς: Τι λέτε για 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου;

Αφήστε το σχόλιο σας