Διώτη: Μη βιώσιμη η συμφωνία – Δεν θέλω να φύγει η Κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη επισημαίνει τα εξής: «Η συμφωνία που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση ως αποτέλεσμα εκβιασμού δεν πιστε Σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη επισημαίνει τα εξής: «Η συμφωνία που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση ως αποτέλεσμα εκβιασμού δεν πιστε Rating: 0

Διώτη: Μη βιώσιμη η συμφωνία – Δεν θέλω να φύγει η Κυβέρνηση

Διώτη: Μη βιώσιμη η συμφωνία – Δεν θέλω να φύγει η Κυβέρνηση

Σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη επισημαίνει τα εξής:

«Η συμφωνία που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση ως αποτέλεσμα εκβιασμού δεν πιστεύω ότι είναι οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά βιώσιμη.

Όταν όλοι αποδέχονται ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, όλες αυτές οι συμφωνίες ανακυκλώνουν τα προβλήματα για την ελληνική κοινωνία και θίγουν τα κατώτερα στρώματα, τον παραγωγικό ιστό της χώρας και τη δημόσια περιουσία.

Παρ’ όλο που θεωρώ ότι αυτός ο συμβιβασμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην κυβέρνηση να κάνει αυτά που πραγματικά θέλει και πιστεύει, προφανώς δεν επιθυμώ αυτή η κυβέρνηση να φύγει, αφήνοντας χώρο σε ένα χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς στηρίχτηκε από μια ευρεία κοινωνική πλειοψηφία και στις εκλογές και στο δημοψήφισμα και οφείλουμε να παλέψουμε από οποιαδήποτε θέση βρίσκεται ο καθένας να επιτύχουμε αυτά για τα οποία αυτή η κυβέρνηση εκλέχτηκε.

Για αυτούς τους λόγους ψήφισα “παρών” στην χτεσινή ψηφοφορία».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή