Δολιοφθορές στη Βασιλική Reviewed by Momizat on . Διάφορες δολιοφθορές παρατηρούνται στην τοπική κοινότητα Βασιλικής το τελευταίο εικοσαήμερο, με αποκορύφωμα τη χθεσινοβραδινή στην παιδικά χαρά, που βρίσκεται σ Διάφορες δολιοφθορές παρατηρούνται στην τοπική κοινότητα Βασιλικής το τελευταίο εικοσαήμερο, με αποκορύφωμα τη χθεσινοβραδινή στην παιδικά χαρά, που βρίσκεται σ Rating: 0

Δολιοφθορές στη Βασιλική

Δολιοφθορές στη Βασιλική

Διάφορες δολιοφθορές παρατηρούνται στην τοπική κοινότητα Βασιλικής το τελευταίο εικοσαήμερο, με αποκορύφωμα τη χθεσινοβραδινή στην παιδικά χαρά, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητα, Βάια Κολώνα, άγνωστοι νεαροί ξεβίδωσαν την τσουλήθρα και ξύλινα στηρίγματά της χθες αργά το βράδυ, χωρίς ωστόσο να τα καταστρέψουν.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, Δημήτρης Σακελλαρίου, η συγκεκριμένη παιδική χαρά, που είναι κατασκευασμένη κυρίως με ξύλα, είναι η μοναδική που έχει ISO σε ολόκληρο τον Δήμο Καλαμπάκα.

Όπως προαναφέραμε, έχουν παρατηρηθεί και άλλες δολιοφθορές το τελευταίο εικοσαήμερο, στο σιντριβάνι και στο σχολείο του χωριού.

Πηγή tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή