Δολοφονήθηκε η 4χρονη Άννυ – Δράστης ο βιολογικός της πατέρας Reviewed by Momizat on . Τραγική εξέλιξη δυστυχώς επιφύλασσε η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το 4χρονο κοριτσάκι δολοφονήθηκε από το βιολογι Τραγική εξέλιξη δυστυχώς επιφύλασσε η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το 4χρονο κοριτσάκι δολοφονήθηκε από το βιολογι Rating: 0

Δολοφονήθηκε η 4χρονη Άννυ – Δράστης ο βιολογικός της πατέρας

Any
Τραγική εξέλιξη δυστυχώς επιφύλασσε η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το 4χρονο κοριτσάκι δολοφονήθηκε από το βιολογικό του πατέρα.

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εξέδωσε πριν από λίγο ο ανακριτής σε βάρος του πατέρα της 4χρονης Άννυ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει το παιδί αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα – “κλειδί” αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος σε ένα από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το σπίτι του δράστη στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή