Δολοφονήθηκε Λαρισαίος παιδοχειρουργός Reviewed by Momizat on . Σήμερα Κυριακή 29-09-2013 το πρωί στη Λάρισα, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, σε οδό παράλληλη των σιδηροδρομικών γραμμών της πόλης, πτώμα ανδρός, το οποίο έφερε Σήμερα Κυριακή 29-09-2013 το πρωί στη Λάρισα, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, σε οδό παράλληλη των σιδηροδρομικών γραμμών της πόλης, πτώμα ανδρός, το οποίο έφερε Rating: 0

Δολοφονήθηκε Λαρισαίος παιδοχειρουργός

Δολοφονήθηκε Λαρισαίος παιδοχειρουργός

Σήμερα Κυριακή 29-09-2013 το πρωί στη Λάρισα, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, σε οδό παράλληλη των σιδηροδρομικών γραμμών της πόλης, πτώμα ανδρός, το οποίο έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και τραύμα από τέμνον όργανο στο λαιμό, όπως αναφέρει η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πτώμα ανήκει στον 56χρονο γνωστό Λαρισαίο παιδοχειρουργό Δημήτρη Τσούμα και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανακάλυψη των δραστών της ανθρωποκτονίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή