Δολοφονημένος βρέθηκε 25χρονος Reviewed by Momizat on . Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός Αλβανός στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας και μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός Αλβανός στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας και μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες Rating: 0

Δολοφονημένος βρέθηκε 25χρονος

Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός Αλβανός στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας και μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, πρόκειται για ηλικίας περίπου 25 ετών Αλβανό που διέμενε στην Νάουσα και ο οποίος βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Ξυνονέρι.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε από συνομήλικό του συγγενικό πρόσωπο (ξάδελφο) ο οποίος διέμενε στην περιοχή και φέρεται να είναι αυτός που τον κάλεσε. Αμέσως μετά το έγκλημα αναχώρησε από την περιοχή μας για την Αλβανία όπου και συνελήφθη αφού στο μεταξύ είχαν ξεκινήσει οι σχετικές έρευνες των τελευταίων 3-4 ημερών κι έπειτα από έντονες ανησυχίες που εξέφρασαν οι συγγενείς του άτυχου Αλβανού.

Προς το παρόν από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις κάτι που πιθανά αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Πηγή: karditsalive.net

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή