"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Δολοφόνησαν Αμερικανό τουρίστα στη Ζάκυνθο: Συνελήφθησαν μπράβος & μπάρμαν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νεκρός μεταφέρθηκε ένας 22χρονος Αμερικανός τουρίστας στο νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά από άγρια συμπλοκή σε μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο οποίος είναι 32 ετών, Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο, και έναν Έλληνα μπάρμαν του καταστήματος, 34 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν για ασήμαντη αφορμή μία παρέα Σέρβων και μία παρέα Αμερικανών τουριστών ήρθαν στα χέρια. Οι εμπλεκόμενοι είχαν καταναλώσει νωρίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 22χρονος Αμερικανός από το Τέξας βγήκε από το μπαρ, ωστόσο ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον Ελληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν. Οπως αναφέρει το i-efimerida, τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακριά από το μπαρ και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, συνεπεία βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Από κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων διαπιστώθηκε πως ο ξυλοδαρμός του άτυχου 22χρονου διήρκεσε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Αμερικανός τουρίστα ήταν μοιραία και έχασε τη ζωή του.

Οι φίλοι του θύματος δήλωσαν στην αστυνομία πως δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. «Τα πράγματα ήταν πολύ άγρια και θα σκότωναν κι εμάς. Τους φωνάζαμε, αλλά δεν σταματούσαν τα χτυπήματα», είπε ένας από την παρέα του άτυχου νεαρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης