Δουλειά είχε η αστυνομία χθες στην Καρδίτσα – Απανωτές οι συλλήψεις Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες Τρίτη το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν Συνελήφθη, χθες Τρίτη το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν Rating: 0

Δουλειά είχε η αστυνομία χθες στην Καρδίτσα – Απανωτές οι συλλήψεις

Δουλειά είχε η αστυνομία χθες στην Καρδίτσα – Απανωτές οι συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες Τρίτη το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 30 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, χθες Τρίτη το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας Έλληνας, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατασχέθηκαν δύο γυάλινα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες Τρίτη το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούν 3 Διατάξεις του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, προς εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή