Δράσεις της Λέσχης εργασίας – πολιτισμού για το Πολυτεχνείο Reviewed by Momizat on . Η ΛΕΣΧΗ εργασίας , αλληλεγγύης και πολιτισμού, την Παρασκευή 15  Νοέμβρη πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας στην κεντρική πεζογέφυρα της πόλης μας με θέμα «Από τ Η ΛΕΣΧΗ εργασίας , αλληλεγγύης και πολιτισμού, την Παρασκευή 15  Νοέμβρη πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας στην κεντρική πεζογέφυρα της πόλης μας με θέμα «Από τ Rating: 0

Δράσεις της Λέσχης εργασίας – πολιτισμού για το Πολυτεχνείο

Δράσεις της Λέσχης εργασίας – πολιτισμού για το Πολυτεχνείο

Η ΛΕΣΧΗ εργασίας , αλληλεγγύης και πολιτισμού, την Παρασκευή 15  Νοέμβρη πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας στην κεντρική πεζογέφυρα της πόλης μας με θέμα «Από τον γύψο της Χούντας στα λουκέτα του σήμερα. Αυταρχισμός και καταστολή τότε και τώρα».

Το Σάββατο 16 Νοέμβρη, η ΛΕΣΧΗ, διοργανώνουμε εκδήλωση – συζήτηση με Τρικαλινούς Αγωνιστές του Πολυτεχνείου, στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου Τρικκαίων, στις 7:00 μ.μ. Θα προηγηθεί προβολή βίντεο με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου του ’73 και  βίντεο από κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων. Έξω από την αίθουσα θα είναι στημένη η φωτογραφική έκθεση.

Την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου συμμετέχουμε στην εκδήλωση και πορεία που καλεί η Διασωματειακή Επιτροπή για την επέτειο από τα 40 χρόνια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ

15/11/2013

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή