Δράσεις του “Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία” Reviewed by Momizat on . Πρόσω ολοταχώς για το «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» ο οποίος την Τετάρτη 23/04 βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Άι Γιώργη του Μαντηλά στο Καστράκι κα Πρόσω ολοταχώς για το «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» ο οποίος την Τετάρτη 23/04 βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Άι Γιώργη του Μαντηλά στο Καστράκι κα Rating: 0

Δράσεις του “Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία”

Δράσεις του “Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία”

Πρόσω ολοταχώς για το «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» ο οποίος την Τετάρτη 23/04 βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Άι Γιώργη του Μαντηλά στο Καστράκι και το απόγευμα της ίδιας μέρας στα χωριά Φιλύρα, Άγ. Βησσαρίωνα, Πιαλεία και Φήκη.

Την Πέμπτη 24/04 κλιμάκιο του «Δρόμου Ανατροπής» επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης τόνισε ότι περίπου 752 εργαζόμενοι χάνουν κατά μέσον όρο καθημερινά τη δουλειά τους στην εποχή του Μνημονίου με αποτέλεσμα η ανεργία να κινείται ανησυχητικά προς τα επίπεδα του 30% και του 35%. Οι στρατιές των ανέργων ανέφερε ο Χρ. Σιμορέλης θα αποτελέσουν το ποτάμι της οργής που θα πνίξει την κυβέρνηση – υποτακτικό των εγχώριων και ξένων ελίτ που γεννά φτώχια και ανεργία.

Την Παρασκευή 25/04 οι άνθρωποι του «Δρόμου Ανατροπής» θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΤ (11:00 π.μ) και του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Το απόγευμα της Παρασκευής θα επισκεφθούν τα χωριά Βαλομάνδρι, Φωτάδα και Βαλτινό.

Το Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε το σχόλιο σας