Δράσεις του ΠΑΜΕ για την αυριανή απεργία Reviewed by Momizat on . Με το σύνθημα «Στην Οργάνωση η Δύναμη, στον Αγώνα η Ελπίδα », οι ταξικές δυνάμεις, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι οι νέοι, οι σπουδαστές που συσπειρώνονται στο αγων Με το σύνθημα «Στην Οργάνωση η Δύναμη, στον Αγώνα η Ελπίδα », οι ταξικές δυνάμεις, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι οι νέοι, οι σπουδαστές που συσπειρώνονται στο αγων Rating: 0

Δράσεις του ΠΑΜΕ για την αυριανή απεργία

Δράσεις του ΠΑΜΕ για την αυριανή απεργία

Με το σύνθημα «Στην Οργάνωση η Δύναμη, στον Αγώνα η Ελπίδα », οι ταξικές δυνάμεις, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι οι νέοι, οι σπουδαστές που συσπειρώνονται στο αγωνιστικό πλαίσιο και δράση του ΠΑΜΕ, γιατί στοχεύει στην καρδιά των αιτιών και των υπευθύνων της αντιλαϊκής βαρβαρότητας, δίνουν μέχρι και την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της αυριανής απεργίας. Μάχη ενάντια σε κυβέρνηση –τρόικα –ΕΕ αλλά και όσους σπέρνουν το φόβο και την απογοήτευση, σε όσους θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείο στο λαό.

pameΓι’ αυτό το σκοπό πολλές ήταν και σήμερα οι εξορμήσεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς, όπως στα εμπορικά καταστήματα μετά και τη μάχη περιφρούρησης της Κυριακάτικής αργίας την περασμένη Κυριακή. Στο χώρο του νοσοκομείου και της υγείας που βρίσκονται στο στόχαστρο της επιχειρηματικής δράσης των μονοπωλιακών ομίλων, στις ουρές των ανέργων του ΟΑΕΔ, στις σχολές ΑΕΙ & ΤΕΙ που υπάρχουν στα Τρίκαλα, στα σχολεία, ώστε μαθητές-σπουδαστές-εκπαιδευτικοί να συμπορευθούν με τους εργάτες για να αποκτήσει μεγαλύτερη μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα ο αγώνας για μόρφωση, δουλειά κι αξιοπρεπή ζωή.

Η Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ, οι κατά κλάδο δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, οι επιτροπές αγώνα νέων που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ έχουν εκδώσει για κάθε χώρο ξεχωριστές ανακοινώσεις που ανταποκρίνονται και στις αγωνίες και διεκδικήσεις κάθε κλάδου, στην προοπτική της ενότητας εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, της συμμαχίας της με τα άλλα καταπιεζόμενα λαϊκά στρώματα, της ανασύνταξης του λαϊκού κινήματος.

pame1Από τη μάχη της απεργίας δε λείπουν παλιές –δοκιμασμένες αλλά και καινούριες –πρωτότυπες μορφές διάδοσης του μηνύματός της, όπως τα τρικάκια στους δρόμους, τα αφισσάκια, το αυτοκίνητο με τη ντουντούκα και το ειδικό σποτάκι που έφτιαξαν οι νέοι του ΠΑΜΕ, αλλά και τα πανώ σε κεντρικά σημεία σύμβολα της πόλης των Τρικάλων. Κοινός στόχος όλων ένας : η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 6ης Νοέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 πμ στην Κεντρική Πλατεία . Έτσι σπάμε το φόβο, τη μοιρολατρεία και την εργοδοτική τρομοκρατία. Έτσι δίνουμε την καλύτερη απάντηση στην υπονόμευση του κινήματος από τον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Από τη Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ

 

Αφήστε το σχόλιο σας