"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Δράσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλούσιο σε δραστηριότητες είναι και φέτος το πρόγραμμα του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Από την έναρξη λειτουργίας των ομάδων του πραγματοποιήθηκαν διάφορες επισκέψεις και δράσεις για τα παιδιά των ομάδων, ενώ έχουν προγραμματιστεί ήδη η συμμετοχή στον Μύλο των ξωτικών αλλά και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.
Γνωριμία με το τένις
Μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα του τένις είχαν τα παιδιά του κλάδου Μ.Ο. του Τοπικού Τμήματος που στις 18/10 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προπόνησης του Ομίλου Αντισφαίρησης Τρικάλων. Εκεί ο προπονητής κος Αθανάσιος Ξάνθος εξήγησε στα παιδιά τις τεχνικές του τένις ενώ όλοι τους είχαν την δυνατότητα να παίξουν και να εξοικειωθούν με το άθλημα.
Μανιταροβόλτα με τον ΣΟΧΤ
Την Κυριακή 19/10 τα μέλη όλων των ομάδων του Τοπικού Τμήματος πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τον ΣΟΧ Τρικάλων μια βόλτα αναψυχής αλλά και ενημέρωσης στην περιοχή του φράγματος του Λογγά.Ακολουθώντας την μικρή διαδρομή και συνοδευόμενα από έμπειρα μέλη του ΣΟΧΤ, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την θρεπτική αξία των μανιταριών καθως και τα είδη που φύονται στην περιοχή ενώ έμαθαν και τα δηλητηριώδη μανιτάρια,ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στη φύση.
Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου 
Μια πολύ όμορφη γιορτή με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου διοργάνωσαν τα παιδιά των κλάδω αστεριών και πουλιών στο χώρο του ΚΑΠΗ στην περιοχή της ΔΕΗ.Τα παιδιά παρουσίασαν μικρά σκετς και τραγούδησαν ενώ στον αύλειο χώρο έγινε και δοκιμαστική παρέλαση. Για την πραγματοποίηση της όμορφης αυτής γιορτούλας το Τοπικό Τμήμα του ΣΕΟ θέλει να ευχαριστήσει την αντιδήμαρχο κα Βασιλένα Μητσιάδη για την παραχώρηση του χώρου καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων για την δωρεάν μεταφορά των παιδιών.
Εκπαίδευση Μ.Ο.
Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου παιδιά, μέλη της ομάδας Μ.Ο. συμμετείχαν στην πανθεσσαλική εκπαίδευση του κλάδου που έγινε στη Λάρισα.
Σ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως το Τοπικό Τμήμα ήδη πραγματοποίησε μια εκδρομή στις αλησμόνητες πατρίδες Ίμβρο – Τένεδο και Τροία, συνεχίζοντας μια σειρά εκδρομών που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία.
Οι συγκεντρώσεις των ομάδων πραγαματοποιούνται κάθε Σάββατο στο χώρο της Εστίας του Τοπικού Τμήματος, Σατωβριάνδου 8(όπισθεν Μαιευτηρίου), και ώρες 12 – 6 , αναλόγως των κλάδων.

odigismos1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης