Δράση για τον καρκίνο του μαστού στο Μεγαλοχώρι Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλοχωρίου, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Υγείας Φαρκ Την ερχόμενη Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλοχωρίου, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Υγείας Φαρκ Rating: 0

Δράση για τον καρκίνο του μαστού στο Μεγαλοχώρι

Δράση για τον καρκίνο του μαστού στο Μεγαλοχώρι

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλοχωρίου, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, διοργανώνουν εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Καρκίνος του Μαστού, ενημέρωση – πρόληψη».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η κ. Νακοπούλου Ιατρός-ειδικός Ακτινοδιαγνώστης και ο κ. Παπαϊωάννου-Γενικός χειρουργός ειδικευμένος στον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, θα διενεργείται μέτρηση οστικής πυκνότητας από την μονάδα του κέντρου Υγείας.  Η μέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και θα συνεχιστεί και μετά το πέρας των ομιλιών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο «Καφέ-Αριστοτέλης» στην κεντρική πλατεία Μεγαλοχωρίου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας