Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα Τρίκαλα με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου Reviewed by Momizat on . Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται ήδη η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων εν όψη της επίσκεψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα . Η επίσκ Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται ήδη η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων εν όψη της επίσκεψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα . Η επίσκ Rating: 0

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα Τρίκαλα με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα Τρίκαλα με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται ήδη η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων εν όψη της επίσκεψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα .

Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να “στρατοπεδεύσουν” σε διάφορα σημεία της πόλης για την πρόληψη και αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.

Πέριξ του ξενοδοχείου όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία  αναμένεται να αναπτυχθούν τουλάχιστον δύο ζώνες με αστυνομικούς ώστε η πρόσβαση να είναι αδύνατη δεδομένου ότι προγραμματίζονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την έλευση Μιχαλολιάκου.

Η αστυνομία προγραμματίζει την έλευση πολλών διμοιριών ΜΑΤ ενώ την εμφάνιση τους θα κάνουν και ειδικοί πυροτεχνουργοί με τα γνωστά σκυλιά . 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία θα λάβει μέτρα προκειμένου οι συμμετέχοντες των “αντιπαλων στρατοπέδων”  να βρίσκονται σε «απόσταση ασφαλείας».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή