Δραπέτης των φυλακών Λάρισας συνελήφθη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Κρατούμενος των φυλακών Λάρισας συνελήφθη ένα χρόνο μετά αφότου είχε δραπετεύσει και ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα βιασμού που έ Κρατούμενος των φυλακών Λάρισας συνελήφθη ένα χρόνο μετά αφότου είχε δραπετεύσει και ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα βιασμού που έ Rating: 0

Δραπέτης των φυλακών Λάρισας συνελήφθη στα Τρίκαλα

Δραπέτης των φυλακών Λάρισας συνελήφθη στα Τρίκαλα

Κρατούμενος των φυλακών Λάρισας συνελήφθη ένα χρόνο μετά αφότου είχε δραπετεύσει και ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα βιασμού που έγινε κατά το χρονικό διάστημα που καταζητούνταν.
Πρόκειται για έναν 57χρονο δραπέτη των φυλακών Λάρισας, ο οποίος δεν είχε επιστρέψει στο σωφρονιστικό ίδρυμα από τις 11 Δεκεμβρίου του 2012 , οπότε και είχε πάρει άδεια και συνελήφθη τελικά το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα.
Μαζί του συνελήφθη και η 20χρονη κόρη του όπως και άλλα 5 άτομα για υπόθαλψη εγκληματία και παραβάσεις των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα και τις Σέρρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, ένα όπλο με κομμένη κάνη, δύο αεροβόλα, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια διαφόρων τύπων και 208,3 γραμμάρια κάνναβης.
Σημειώνεται ότι ο 57χρονος καταζητούμενος, κατά το διάστημα που ήταν δραπέτης, διέφυγε με ΙΧΕ αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενος δύο επικείμενους αστυνομικούς ελέγχους στους νομούς Σερρών και Θεσσαλονίκης, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα χασίς.
Ο συλληφθείς εξέτιε ποινή για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και πυρομαχικών, απάτη, παραβάσεις σχετικές με επιταγές και πλαστογραφία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή