Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων έσκαβε λαγούμι στις φυλακές Αλικαρνασσού Reviewed by Momizat on . Η παρατηρητικότητα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές της Αλικαρνασού οδήγησε στον εντοπισμό της τρύπας που είχε δημιουργήσει 54χρονος Αργεντίνος κρατούμε Η παρατηρητικότητα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές της Αλικαρνασού οδήγησε στον εντοπισμό της τρύπας που είχε δημιουργήσει 54χρονος Αργεντίνος κρατούμε Rating: 0

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων έσκαβε λαγούμι στις φυλακές Αλικαρνασσού

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων έσκαβε λαγούμι στις φυλακές Αλικαρνασσού

Η παρατηρητικότητα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές της Αλικαρνασού οδήγησε στον εντοπισμό της τρύπας που είχε δημιουργήσει 54χρονος Αργεντίνος κρατούμενος στο κελί του, προκειμένου να αποδράσει.
Το τελευταίο διάστημα στα σκουπίδια του χώρου όπου προαυλίζονται οι κρατούμενοι στις φυλακές της Αλικαρνασού είχαν εντοπιστεί πέτρες και μάλιστα τυλιγμένες σε εφημερίδα.
Το γεγονός οδήγησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε έλεγχο στα κελιά των κρατούμενων και σύντομα εντοπίστηκε… η πηγή των υλικών, στο χώρο όπου κρατείτο ένας 54χρονος Αργεντίνος που εκτίει 20 και 18 χρόνια κάθειρξη για δύο διαφορετικές υποθέσεις (εγκληματική οργάνωση για διάπραξη ληστειών) και είναι υπόδικος για απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων, το Μάρτιο του 2013, (όταν έγινε η «κινηματογραφική» αιματηρή απόδραση 11 κρατουμένων).
Ο 54χρονος είχε σκάψει ήδη σε βάθος 40 εκατοστών, σε σημείο κάτω από το κρεβάτι του, όταν αποκαλύφθηκε η δράση του. Κατά μία πηγή μάλιστα, είχε βάψει πανί στο χρώμα του δαπέδου με το οποίο κάλυψε το σημείο.
Μετά τα παραπάνω, μεταφέρθηκε ο ίδιος και ο συγκρατούμενός του σε άλλο κελί, βάζοντας τέλος στην νέα του προσπάθεια να αποδράσει.
Πηγή  cretanews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή