Δυνάμεις του ΚΚΕ σε κινήσεις διαμαρτυρίς για τη ΧΑ Reviewed by Momizat on . Σε παράσταση διαμαρτυρίας και κατάθεση σχετικού υπομνήματος για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη στάση των τοπικών φορέων (Περιφέρειας και Δήμου), προέβησαν σήμ Σε παράσταση διαμαρτυρίας και κατάθεση σχετικού υπομνήματος για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη στάση των τοπικών φορέων (Περιφέρειας και Δήμου), προέβησαν σήμ Rating: 0

Δυνάμεις του ΚΚΕ σε κινήσεις διαμαρτυρίς για τη ΧΑ

Δυνάμεις του ΚΚΕ σε κινήσεις διαμαρτυρίς για τη ΧΑ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας και κατάθεση σχετικού υπομνήματος για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη στάση των τοπικών φορέων (Περιφέρειας και Δήμου), προέβησαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της λαϊκής συμμαχίας (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.)

ΛΑΪΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από φασίστες δολοφόνους.

Η δολοφονία αυτή έρχεται μετά τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα,  μετά τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Έρχεται σαν φυσική συνέπεια και προέκταση της αντιδραστικής πολιτικής που ασκείται ενάντια στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Η δράση των φασιστικών – ναζιστικών ομάδων συμπληρώνει τις πολιτικές της εξαθλίωσης των εργαζομένων. Η παρουσία τους είναι αναγκαιότητα και άλλοθι για την τρομοκρατική πολιτική Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.

Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές.

Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών.

Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Είναι μεγάλη η ευθύνη της Κυβέρνηση και των πολιτικών δυνάμεις που υιοθετούν και επικαλούνται τη «θεωρία των δύο άκρων», ταυτίζοντας πολιτικές οργανώσεις με ναζιστικές – φασιστικές εγκληματικές ομάδες, δικαιολογώντας έτσι τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Ως Λαϊκή Επιτροπή του Ν. Τρικάλων απαιτούμε:

– Nα μην καλούνται σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου και της Περιφέρειας με το πρόσχημα του κοινοβουλευτικού κόμματος.

– Σε καμία περίπτωση να μην ενθαρρύνονται δραστηριότητες δήθεν «κοινωνικού περιεχομένου» με έκδηλα χαρακτηριστικά  ρατσιστικού μίσους όπως: «Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες» , «Συσσίτια μόνο για Έλληνες».

– Να απομονωθεί η δράση τους,  που στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.

Καλούμε κάθε μαζικό φορέα να αναπτύξει δράση για να πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Ως Λαϊκή Επιτροπή του Νομού Τρικάλων θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε οι εργαζόμενοι, το εργατικό – λαϊκό κίνημα, να απομονώσουν τους φασίστες.

Δεν θα τους αφήσουμε να τρομοκρατούν.

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης.

Τρίκαλα 25 Σεπτέμβρη 2013, Λαϊκή Επιτροπή Ν. Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή