Δυναμικά και από το Ρίζωμα Reviewed by Momizat on . Από το Ρίζωμα συνέχισε την επίθεσή του στο κατεστημένο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου 3 Μάη το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρ Από το Ρίζωμα συνέχισε την επίθεσή του στο κατεστημένο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου 3 Μάη το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρ Rating: 0

Δυναμικά και από το Ρίζωμα

Δυναμικά και από το Ρίζωμα

Από το Ρίζωμα συνέχισε την επίθεσή του στο κατεστημένο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου 3 Μάη το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαθανασίου να στέλνει – πλαισιωμένος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Παραληθαίων Χρήστο Οικονόμου και τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Ριζώματος Κώστα Δόλια – το μήνυμα ανατροπής στο Δήμο Τρικκαίων και να καλεί τους κατοίκους να ρίξουν στις κάλπες τα ψηφοδέλτια της παράταξης τόσο στις 18, όσο και στις 25 του Μάη.

Σε μια δυναμική (παρά την κακοκαιρία) συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε απ’ την έντονη συμμετοχή των κατοίκων του Ριζώματος, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης ξεδίπλωσε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ψήφος στους συνδυασμούς των κ. Λάππα και Παπαστεργίου σημαίνει ψήφος υπέρ της “ελίτ των Τρικάλων”, και πως θα αποτελέσει μήνυμα προς την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου να συνεχίσουν τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική τους, σε βάρος πάντα των μη προνομιούχων κατοίκων της χώρας. Στη κλείσιμο, ήταν ο Χρήστος Οικονόμου εκείνος που… έκλεψε την παράσταση, καλώντας τους κατοίκους του Ριζώματος να σκεφθούν καλά πριν ρίξουν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μάη, η παράταξη είχε επισκεφθεί τη Ράξα, τη Χαϊδεμένη και την Περδικοράχη, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας το πρόγραμμα αφορούσε επισκέψεις στη λαϊκή αγορά ΟΣΕ, το Γαρδικάκι και τα Σαράγια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

fisaei_rizwma2 fisaei_rizwma1 fisaei_rizwma3 fisaei_rizwma4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή