Δυναμική και πολυάριθμη η έναρξη στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Reviewed by Momizat on . Με μια εντυπωσιακή πληθώρα παλαιών και νέων χορευτών ξεκίνησαν τα τμήματα ενηλίκων στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Με μια εντυπωσιακή πληθώρα παλαιών και νέων χορευτών ξεκίνησαν τα τμήματα ενηλίκων στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Rating: 0

Δυναμική και πολυάριθμη η έναρξη στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα

00
Με μια εντυπωσιακή πληθώρα παλαιών και νέων χορευτών ξεκίνησαν τα τμήματα ενηλίκων στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων. Η δυναμική έναρξη έγινε την Τετάρτη 28/1, 9.μ.μ. στο χώρο του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος στο Πολυδύναμο Κέντρο (Ε΄ ΚΑΠΗ) έναντι της ΔΕΗ.
Πάνω από 100 χορευτές παλαιοί και νέοι, με μεράκι αι αγάπη για την ελληνική παράδοση συμμετείχαν στην πρόβα των τμημάτων ενηλίκων και σημείωσαν ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα για το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα.
Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα ξεκινούν το Σάββατο 31/1, με ώρα έναρξης 3 μ.μ.
Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων χορευτών (αρχαρίων και προχωρημένων) σε όλα τα τμήματα παιδικά εφήβων ενηλίκων .
000

Η φοίτηση παρέχεται δωρεάν στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Τρικκαίων.
Διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Επίσης ερευνάται καταγράφεται και παρουσιάζεται η πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση των Τρικάλων .
Πληροφορίες Τμήμα Πολιτισμού (Γαριβάλδη 8) 9.00-14.00 τηλ. 2431353569
και στα τηλ., 6972006004
Υπεύθυνος ΔΧΣ : Νικόλαος Σούλιος
«Περιμένουμε…
τους συμπολίτες μικρούς κα μεγάλους.
Περιμένουμε …
Τους παλαιούς χορευτές του Δημοτικού Χορευτικού, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Να κάνουμε το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα μεγάλο και αντάξιο της πλούσιας και μακράς ιστορίας του και της θέσης που κατέχει σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Με 50 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα και στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της διάσωσης και διατήρησης της παράδοσης…
Είμαστε εδώ , έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις, τη βούληση και ανιδιοτελώς υπηρετούμε την παράδοση και προσφέρουμε στην κοινωνία και στον λαϊκό πολιτισμό.»
Σας περιμένουμε όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή