Δυναμική πορεία των τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας – Κάλεσμα στήριξης προς στον κόσμο Reviewed by Momizat on . Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας που ενισχύεται καθημ Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας που ενισχύεται καθημ Rating: 0

Δυναμική πορεία των τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας – Κάλεσμα στήριξης προς στον κόσμο

Δυναμική πορεία των τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας – Κάλεσμα στήριξης προς στον κόσμο

Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας που ενισχύεται καθημερινά.

Οι αγρότες μοίρασαν φυλλάδια με τα αιτήματά τους, καλώντας τους πολίτες της πόλης να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Σάββατο, στο μπλόκο της Νίκαιας θα γίνει συνάντηση των αγροτών με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα του αγροτικού κινήματος, ενώ την Κυριακή οργανώνεται πανελλαδική σύσκεψη αγροτών για να καθοριστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

tinealarissa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή