Δυναμική συμμετοχή της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ στο μπλόκο της Νίκαιας Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  το νέο μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα από αγρότες, εργαζόμενους, αυτοα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  το νέο μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα από αγρότες, εργαζόμενους, αυτοα Rating: 0

Δυναμική συμμετοχή της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ στο μπλόκο της Νίκαιας

Δυναμική συμμετοχή της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ στο μπλόκο της Νίκαιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  το νέο μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα από αγρότες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και γυναίκες από όλες  περιοχές, που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών και την καταδίκη τους στην αντιαγροτική – αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Στο Συλλαλητήριο  συμμετείχε με μαζικό μπλοκ  η γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ

Προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δυο ρεύματα, στο ύψος του μπλόκου της Νίκαιας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριους οδούς.

Στη μαζική συγκέντρωση, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας καλωσόρισε όλους εκείνους που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη λαϊκή συμμαχία ως αντίβαρο στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική.

Ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά Καρδίτσας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε νωρίτερα η αντιπροσωπεία του πανελλαδικού συντονιστικού με τον Γιάννη Στουρνάρα, τονίζοντας ότι ο αγώνας των αγροτών επιβάλλεται να συνεχιστεί για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων, επιβίωσης τους.

Μιλώντας στο συλλαλητήριο όταν αυτό είχε παραταχθεί κατά μήκος της Ε.Ο, ο πρόεδρος του Ε.Κ Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές, αναφέρθηκε εκτενώς στην σημασία του κοινού συντονισμού του αγώνα και στην αναγκαιότητα της οικοδόμησης της λαικής συμμαχίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων.

Το σύνθημα που ακολούθησε  «εργατιά – αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά» δόνησε την ατμόσφαιρα σφραγίζοντας την ομιλία του Τάσου Τσιαπλέ.

 

Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ

pame3 pame1 pame2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή