Δυναμικό πέρασμα του Θανάση Λιούτα στη νεολαία Reviewed by Momizat on . Δυναμικό πέρασμα στη νεολαία έχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Όχι μόνο στη Θεσσαλία, όπου ως μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτ Δυναμικό πέρασμα στη νεολαία έχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Όχι μόνο στη Θεσσαλία, όπου ως μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτ Rating: 0

Δυναμικό πέρασμα του Θανάση Λιούτα στη νεολαία

Δυναμικό πέρασμα του Θανάση Λιούτα στη νεολαία

Δυναμικό πέρασμα στη νεολαία έχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Όχι μόνο στη Θεσσαλία, όπου ως μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής από την περιοχή έχει τον πρώτο λόγο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Πρέβεζα τον περίμεναν οι ΟΝΝΕδιτες οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους που ένας νέος άνθρωπος της πραγματικής παραγωγής βγαίνει μπροστά προσδοκώντας να τους εκπροσωπήσει. Στα Ιωάννινα, ήταν οι ΔΑΠιτες οι οποίοι όχι απλώς τον υποδέχθηκαν θερμά αλλά και διοργάνωσαν πάρτυ με την ευκαιρία της παρουσίας του. Νέος άνθρωπος και ο ίδιος με πολλά… ένσημα στη ΔΑΠ είναι επόμενο να τους εμπνέει και να τους έχει ενεργούς υποστηρικτές στον αγώνα του.

lioutas_neolaia2 lioutas_neolaia3 lioutas_neolaia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή