Δυναμώνει ο αέρας νίκης του Κώστα Μαράβα στην ΠΥΛΗ Reviewed by Momizat on . Ολοένα και εδραιώνεται η πεποίθηση στα χωριά της ΠΥΛΗΣ ότι, ο Κώστας Μαράβας με την ανεξάρτητη κίνηση ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα είναι ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικη Ολοένα και εδραιώνεται η πεποίθηση στα χωριά της ΠΥΛΗΣ ότι, ο Κώστας Μαράβας με την ανεξάρτητη κίνηση ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα είναι ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικη Rating: 0

Δυναμώνει ο αέρας νίκης του Κώστα Μαράβα στην ΠΥΛΗ

Δυναμώνει ο αέρας νίκης του Κώστα Μαράβα στην ΠΥΛΗ

Ολοένα και εδραιώνεται η πεποίθηση στα χωριά της ΠΥΛΗΣ ότι, ο Κώστας Μαράβας με την ανεξάρτητη κίνηση ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα είναι ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, κ. Κώστας Μαράβας, συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του, μαζί με στελέχη του συνδυασμού, σε χωριά του δήμου ΠΥΛΗΣ, δεχόμενος θερμής υποδοχής από τους δημότες.

Την Πέμπτη επισκέφθηκε τα χωριά Άγιο Βησσαρίωνα, Λυγαριά και Παλαιομονάστηρο.

Ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα των περιοχών και συνομίλησε με τους πολίτες, αναλύοντας στη συνέχεια τις αρχές και προτάσεις του προγράμματός του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρχή της διοικητικής αποκέντρωσης και της παροχής πόρων και αρμοδιοτήτων στις κοινότητες.

maravas-xwria5 maravas-xwria1 maravas-xwria2 maravas-xwria4

 

Αφήστε το σχόλιο σας