Δυο στοιχήματα και μία πρόκληση για το Δήμαρχο Πύλης Reviewed by Momizat on . Kώστας Κουτσονάσιος Περιοδεία στα ορεινά χωριά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων Αιθήκων και Πινδέων πραγματοποίησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο άρχοντας του Kώστας Κουτσονάσιος Περιοδεία στα ορεινά χωριά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων Αιθήκων και Πινδέων πραγματοποίησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο άρχοντας του Rating: 0

Δυο στοιχήματα και μία πρόκληση για το Δήμαρχο Πύλης

Δυο στοιχήματα και μία πρόκληση για το Δήμαρχο Πύλης

Kώστας Κουτσονάσιος

Περιοδεία στα ορεινά χωριά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων Αιθήκων και Πινδέων πραγματοποίησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο άρχοντας του Δήμου Πύλης και απόλυτος κυρίαρχος του αυτοδιοικητικού χάρτη της περιοχής κ. Κώστας Μαράβας.

Η αμεσότητα που διέπει τις σχέσεις του με τους δημότες και το επικοινωνιακό χάρισμα που χαρακτηρίζει τον επί σειρά ετών Δήμαρχο, εντυπωσίασαν τους ετεροδημότες αλλά και τους επισκέπτες των παραθεριστικών προορισμών που περιόδευσε.

Το επόμενο πάντως διάστημα ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός καλείται να επιλύσει μαζί με τη Κυβέρνηση το γόρδιο δεσμό της λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας, αλλά και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της Εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας( τμήμα Γέφυρα Αλεξίου – Αρματολικό), ένα έργο για το οποίο πριν ολίγων μηνών έκανε παρέμβαση στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών κ. Κ. Καραμανλή η τοπική Βουλευτής κα. Κ. Παπακώστα. 

Από την άλλη επίσης, η μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει προσεχώς, είναι να αντισταθεί στη μεθόδευση ξένων και εγχώριων “τυχοδιωκτικών” συμφερόντων που επιθυμούν διακαώς να γεμίσουν την οροσειρά της Πίνδου με ανεμογεννήτριες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή